Blogi

Neulemekkoa ja arvontaa

Kävimme viikonloppuna Turussa Keskiaika-markkinoilla ja huomasin, että Nuppu-reppuni vetoketju oli alkanut ratkeamaan. Ei kuitenkaan 5cm:ä enempää ja tavarat pysyivät hyvin sisällä.

Kotiin päästyäni ompelin koneella vetoketjun kiinni virkattuun osaan ja tein saman arvonnassa olevalle yksilölle. Päivitin ompeluohjeen myös tänne: Virkattu reppu

Hups!
Ommel on melko huomaamaton

”Vaihdoin blogini logon. Tästä tulee mieleen ”Kauniit ja Rohkeat” ! Olen pahoillani jos sait korvamadon! ;)”

– Kukkivat Kutimet, Heidi –

Neulojan kesäinen hemmottelu- arvonta Facebookissa ja Instagramissa 7.7.2023 klo 12 saakka. Käy osallistumassa!
Mitä kuuluu

Neulemekolle?

Olet ehkä törmännyt tämän neulemekon surkuhupaisaan tarinaan somessani. Kerron sen silti:

Olipa kerran salipäivä, jonka jälkeen tämä värikkäiden lankojen rakastaja meni vastapäiseen Tokmanniin. Hänellä oli tapana käydä useastikin kyseisessä paikassa, mutta erityisesti nyt, kun oli kuullut että lankoja olisi siellä saamanteilla huokeaan hintaan!

Ja niin hän saavutti lankaosaston, johonka alelaari oli näyttävästi asetettu. Se huokui värejä ja materiaaleja yllin kyllin. Oli villaa, sekavillaa, akryyliä, puuvillaa…

Hän penkoi lankoja ja sitten hänen käsiinsä osuivat nämä kultaiset ihanuudet; 11 keltaista kerää Novitan Cotton Softia 0,60€/kpl!

Ja kuin tuhannen tulimaista hän tarttui niihin ja kahmi äkkiä koriinsa, ettei kukaan pääsisi käsiksi näihin kultakimpaleisiin!”

OHJE: Naisen neulemekko Novita Cotton Bamboo (novitaknits.com)

”Eipä aikaakaan, kun hän äkkäsi haluavansa niistä mekon itsellensä. Ja niin hän ryhtyi ohjeen etsintään. Hurmiossansa hän valitsi hyvin, hyvin haastavan ohjeen…

Alkoi vimmatunmoinen huiske ja silmukat vilisivät silmissä! Sen seurauksena hän huomasi, että lisäysten jälkeen häneltä puuttui 20 silmukkaa. Hän nieli ylpeytensä ja purki neuletyön.

Nöyrin mielin hän laski ja pohti, mikä meni vikaan. Hän oli luultavimmin seonnut laskuissaan kerrosten lisäyksissä ja mekosta oli muutenkin tulossa hieman liian iso, koska käsialansa oli ”keskilöysä”.

Hän aloitti kuitenkin tästä viisastuneena uudestaan ja nyt hänellä oli lisäysten jälkeen vain 3 silmukkaa liikaa!”

Tarina jatkuu seuraavassa osassa...